Efter at jeg havde bygget min første truck, et kraftig modificeret byggesæt – stod det mig klart, at jeg simpelthen måtte have en truck til. Efter grundige overvejelser besluttede jeg mig for at bygge en ny model helt fra bunden af, da det ville være nærmest umuligt at ændre byggesættet til et Scala model. Jeg støvsugede simpelthen alle tilgængelige billede materiale vedr. en  Peterbilt 359, og uanset billedstørrelse, målte jeg alle detaljerne med en skydelære og omsatte disse i forhold til Wedico dæk. Det ville tage for meget plads til at beskrive hele trucken i detaljer, jeg lader billederne tale for sig selv. 

Funktioner:

Nær/fjernlys, vinduesviskere, sprinkleranlæg, sidebelysning samt blinklys ved sidespejlene. Motorhjelm og alle døre er hængslet.

Drejelig trekantsrude, sideruderne kan køres op og ned, rattet drejer med forhjulene.

Loftbelysning. Roterblink har et lille spejl der drejer omkring pæren, og i den røde lysbjælke er 7 små pærer som fungerer som løbelys frem og tilbage. Komplet bagbelysning er både på toppen af sleeperen og på bagenden. Bag gitteret er højtaleren til motorlyden.

Kranarmen kan skydes helt hen til bagenden og kan hæves/sænkes; Kranen kan snildt løfte truckens vægt på 9,5 kg. Hele kransektionen er aftagelig, dermed kan jeg bruge den som trækker til sættevogne.Aerodyne sleeper: Toppen af denne kan skiftes mod det normale tag. Dette ændrer totalt udseendet på modellen. Toppen af luftfiltrene kan også skiftes ud.

Under kørselen: Chaufførens højre hånd styrer trucken via rattet, venstre arm hviler i det nedrullede vindue og via fjernstyring rækker den op under loftet og aktiverer det elektroniske kompressor horn. Kølerventilatoren fungerer. Trucken er udstyret med den lille Bühlermotor, en Wedico 3 trins gearkasse og en hjemmelavet 3 trins manuel forvalg gearkasse, derved har modellen faktisk en 9 trins gearkasse. Udgangen af gearkassen skiftes manuelt til enten kardanakslen eller kranspillet. Byggematerialer er messing og aluminium. Lakeringen og dekorationen er ligeledes hjemmelavet. Byggetid ca. 5 år  (1986-1991).